Verderosa-Sarikcioglu

”Wij hebben Levaronne leren kennen als een vriendelijke, professionele, maar zeker ook kundige fotograaf. Voor ons was het erg spannend omdat we allebei voor het eerst zoiets als een bruiloft voor ons zelf meemaakten. En op dat soort momenten kom je er eigenlijk achter dat het makkelijker is om als toeschouwer langs de denkbeeldige zijlijn te staan en een soortgelijk evenement bij te wonen, dan daadwerkelijk zaken vast te leggen en bepaalde keuzes definitief te maken. In dit geval ging het dus om de fotografie van onze bruiloftsdag. 

Omdat wij het oog voor detail misten vulde Levaronne dit keurig aan met zijn perceptie van een bruiloft en in ons geval nog specifieker; een bruiloft met een mix van culturen namelijk: een Turkse en een Latijns-Amerikaanse achtergrond. Om die twee werelden samen te laten smelten op beeld was voor ons als bruidspaar een opgave. Levaronne vulde dit aan door met ons de dagen op te splitsen en als eerste een draaiboek te maken om in ieder geval geen zaken over te slaan. Vervolgens hebben we in overleg de tijdstippen, fotolocaties, het verloop van de feestavond, en de financiële details besproken. We zijn hier goed uit gekomen. 

Op 03-07-2020 brak voor ons de grote dag aan en dat in het oog van de storm van de corona hectiek. Na een opeenvolging van afzeggingen, aanmeldingen en uiteindelijk de 100 dichtste mensen te hebben uitgenodigd, kunnen wij niet anders zeggen dat we bijzonder tevreden zijn over Levaronne hulp bij alle aspecten die bij het fotograferen komen kijken. Hij is flexibel, heeft z’n best gedaan en over het resultaat van de foto’s zelf zijn wij meer dan te spreken. Daarom zouden wij zijn diensten ten allen tijden willen aanraden en wellicht als de toekomst mooiere zaken in petto heeft, zouden we hem dan ook willen inschakelen voor de fotoshoot van een kleine toevoeging aan ons nog prille gezin mits dat voor ons is weggelegd. 

Wij danken Levaronne dan ook graag op deze manier met een recensie waar hopelijk een volgend bruidspaar iets mee kan, zodat de hectiek van het vastleggen van een trouwdag op foto in ieder geval tot een minimum is beperkt. Uw trouwdag zal met Levaronne in goede handen zijn.”

Wil je jullie bruiloft ook tot in de puntjes vastgelegd hebben ?

Hit enter to search or ESC to close