Werkwijze trouwen

Trouwen

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Je trouwdag wordt door velen gezien als de mooiste dag van je leven. Daar wil je dan natuurlijk nog vaak van nagenieten. Een mooie fotoserie is daarvoor van essentieel belang. En laat ik nou die nou voor jullie kunnen verzorgen.

Om de allermooiste foto’s te kunnen maken en niks van jullie dag te missen, is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk details weet. Daarbij is natuurlijk ook belangrijk dat je een goede klik hebt met de fotograaf en dat de stijl van de fotografie bij jullie past.

Je huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Lourens & Lourens weet het bruidspaar, alle aanwezigen en liefdevolle emoties vast te leggen op camera. Zo blijft deze mooie herinnering eeuwig voortduren.

Als trouwfotograaf zou ik het geweldig vinden om jullie mooie dag in een tastbare herinnering vast te mogen leggen! Van het mooie moment dat de bruidsjurk aan wordt gedaan tot de opening van het feest. Ik hou van pure foto’s. Pure foto’s met oog voor alle details, emoties en prachtige momenten.

Vóór jullie trouwdag:

Na een eerste contact via email of telefoon spreek ik graag eerst een keer af om elkaar beter te leren kennen, ik kijk samen met jullie hoe de trouwdag er in grote lijnen uit gaat zien zodat ik hierin een goed advies kunnen geven als het gaat om de fotografie tijdens jullie huwelijksdag. De locatie en de mogelijkheden voor een bruidsalbum.

 Als we samen een goede klik hebben en niet twijfelen om ons te boeken dan reserveer ik jullie datum in mijn agenda! en ontvangen jullie een orderbevestiging. Voor het reserveren van jullie trouwdatum vraag ik een aanbetaling na betaling is jullie datum definitief voor jullie geboekt

1 a 2 weken voor jullie trouwdag neem ik contact met jullie op om alles nog een keer door te nemen en te kijken of er nog veranderingen zijn in het draaiboek. 

Ik wil dan zoveel mogelijk details weten van de gehele dag. Als fotograaf wil ik natuurlijk geen enkel moment missen, sterretjes of gedroogde bloemen gooien na de ceremonie tot de laatste aanpassingen die gedaan zijn. Ik wil niks missen!

Tijdens jullie trouwdag:

Op jullie trouwdag zal ik foto’s maken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, zodat jullie maximaal kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Tijdens de fotosessie samen geef ik, indien nodig, wat sturing, maar verder vind ik het belangrijk dat jullie lekker jezelf kunnen zijn en van dit moment samen kunnen genieten.Klets met elkaar, kus elkaar, kortom, doe lekker waar je zin in hebt.Op die manier zullen er foto’s ontstaan, waar je op je allermooist opstaat en waar het geluk vanaf straalt!

Ná jullie trouwdag:

Na het fotograferen van jullie trouwdag maken we een selectie van de foto’s. Deze foto’s loop ik een voor een na. Ik corrigeer ze op uitsnede, kleur, contrast, helderheid en maak eventueel een conversie naar zwart-wit, kortom, ik bewerk ze in mijn eigen stijl.

Van deze selectie ontvangen jullie een link naar een gepersonaliseerde privé galerij waar jullie je mooiste foto’s kunnen selecteren .

De gehele selectie krijg je op Luxe USB stick en in een prachtig * houten kist met jullie initialen erin gegraveerd en afgedrukte foto’s.

*houten kist bij de Uitgebreid trouwreportage

Trouwalbum

Als ik een bruiloft fotografeer vertel ik een verhaal met mijn foto’s. En als fotograaf kan je daarom de perfecte vertaalslag maken naar een prachtig album.  Afhankelijk van jullie wensen ga ik hierna aan de slag om jullie album te maken. Als ik tevreden ben over de opzet stuur ik jullie een proef van het album. Jullie kunnen dan nog wat foto’s wijzigen. Wanneer de opmaak helemaal naar jullie zin is, dan laat ik het album drukken. Hiervoor werk ik met de beste leveranciers die kwalitatief hoogstaande albums verzorgen. Tijdens ons kennismakingsgesprek informeer ik jullie over alle mogelijkheden.

Tot slot

Ik werk met professionele apparatuur en werk altijd met 2 camera’s.

Met mijn oog voor detail en gevoel voor emotie leg ik de mooiste momenten vast.

Wil je graag eens ervaren hoe het is om door mij gefotografeerd te worden, dan is het mogelijk om vooraf een loveshoot te doen.

Ben je benieuwd geworden? Leuk!

Benieuwd naar mijn tarieven?

Hit enter to search or ESC to close