Over Lourens & Lourens

Mijn naam is Levaronne Lourens, vandaar de naam Lourens en Lourens. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met Baksteen Productions, mijn eigen fotografie – en videobedrijf. Lourens & Lourens is hier onderdeel van. Met Lourens & Lourens focus ik me voornamelijk op het fotograferen van bijzondere momenten uit ieders leven. Huwelijken, zwangerschappen, communies, noem het maar op. Het is mijn doel om deze mooie momenten in een ongedwongen sfeer vast te leggen en ervoor te zorgen dat de foto’s ook jaren later nog een glimlach op je gezicht toveren. Herinneringen zijn voor altijd.

Maar Baksteen Productions en Lourens & Lourens staan niet geheel los van elkaar. Voor Baksteen Productions fotografeer ik veel bijzondere, verlaten locaties. Locaties die ook kunnen werken voor bijvoorbeeld huwelijksfotografie. Zo’n unieke locatie kan ervoor zorgen dat je trouwfoto’s allesbehalve standaard zijn.

Ben jij op zoek naar een professionele, betrokken fotograaf, die graag met je meedenkt? Ik zou het een eer vinden om als fotograaf aanwezig te zijn op de bijzondere momenten in jouw leven. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan samen voor een prachtig eindresultaat!

Filmen voor de Koninklijke luchtmacht – Brandweer RNLAF
Hit enter to search or ESC to close