Bruiloft van D&S

Mijn Vrouw en ik zochten een fotograaf voor onze grote dag en een collega bracht mij in contact met Levaronne.
Vanaf moment 1 een zeer vriendelijke kerel en zeer enthousiast!
We spraken af in een café om onder het genot van een kopje koffie een goed gesprek te hebben over wat wij graag willen en wat hij kan bieden en na een zeer fijn gesprek gingen wij tevreden naar huis en hebben wij besloten om Levaronne te vragen of hij daadwerkelijk onze dag wil vast leggen.
Voor onze grote dag hebben we nog contact via de app gehad, vanwege onze vele vragen, altijd snel antwoord en vriendelijk.

Tijdens onze grote dag was Levaronne super op tijd aanwezig (voor de afgesproken tijd en dat in Duitsland wat voor hem 2+ uur rijden is) om zichzelf alvast voor te bereiden en foto’s van de voorbereiding van mijn vrouw te maken.

De gehele dag is hij bezig geweest met foto’s te maken, Levaronne sloop overal tussendoor en soms letterlijk door de prikkelbosjes om zo de perfecte foto te maken.
Tijdens onze Fotoshoot, waarbij wij zelf een locatie uitgezocht hadden, bleef hij onderweg kijken naar nog meer prachtige locaties, waarbij hij keek naar licht en achtergrond, waardoor wij nog meer prachtige en verschillende foto’s hebben kunnen maken.
Een paar van deze locaties waren wat moeilijker te bereiken en mijn vrouw wou het eigenlijk niet, maar Levaronne maakte een weg vrij zodat mijn vrouw veilig midden in het bos kon komen en wat was ze achteraf blij dat wij dit toch gedaan hebben, want de foto’s waren super gaaf geworden!!

Verder zie je Levaronne de gehele dag niet echt, tot je de foto’s krijgt, dan krijg je pas door dat hij bij al die belangrijke momenten daar aanwezig was om het vast te leggen! ECHT SUPER!!!

Tijdens het feest en ook in de dagen/weken na de trouwerij kregen wij van vele gasten te horen dat zij de fotograaf super aardig vonden en toen zij de foto’s zagen waren ze nog meer te spreken over hem.

Natuurlijk niet alleen onze gasten waren super tevreden over het resultaat, wij zelf waren ook mega blij met onze foto’s!!!
Wij hebben bij de gesprekken aangegeven dat wij onze foto’s niet binnen 2 week moesten hebben zodat hij iets meer tijd hiervoor heeft om alles uit te zoeken en te bewerken en toch kregen wij tussendoor stiekem al wat previews, wat ons erg enthousiast maakte!.

Levaronne is een super aardige gast die zijn werk erg serieus neemt, vriendelijk blijft in alle gevallen en voornamelijk topwerk levert!!!!

D & S

Wil je jullie bruiloft ook tot in de puntjes vastgelegd hebben ?

Hit enter to search or ESC to close